Waterpolo
Esports 12/10/2013

Els nedadors de l'Atlètic Barceloneta derroten el Canoe a la Supercopa (14-7)

L'equip català aconsegueix el seu desè títol gràcies a un parcial de 11 a 2 en el segon i tercer quarts

Gonzalo Echenique, de l'Atlètic Barceloneta, ha marcat tres gols a la Supercopa

BarcelonaL'Atlètic Barceloneta s'ha adjudicat la Supercopa d'Espanya de waterpolo després de derrotar el Canoe en la final masculina (14-7). El conjunt català, amfitrió de la competició aquest any, ha aconseguit el seu desè títol.

El primer quart ha estat igualat i se l'han adjudicat els catalans per un gol, tot i que el conjunt de Madrid també ha pogut posar-se per davant al marcador (3-2). Però tot ha fet un gir copernicà al segon i tercer quart, quan l'Atlètic Barceloneta ha estat l'amo i senyor del partit. Al descans el marcador ja reflectia un contundent 7-3, i al final del tercer quart la victòria momentània s'havia ampliat fins al 11-4. Un parcial de 11 gols catalans per 2 de madrilenys que ha estat totalment insalvable per al Canoe en el darrer quart, en què tots dos equips han marcat tres gols.

El 'local' Echenique, amb tres gols, ha liderat la taula de golejadors de l'Atlètic Barceloneta, seguit amb dues dianes per Amrc Roca, Marc Minguell i Balazs Szirany. També han marcat, per part catalana, Albert Español, Rubén de lera, Zurita, Alberto Munárriz i Fran Fernández.

D'altra banda, Alberto Barrosso ha estat el màxim golejador del Canoe amb tres dianes. També han marcat Mario Garcia, Bustos, Rafa Fernández i Víctor Gutiérrez.