Waterpolo
Esports 31/01/2013

El Club Natació Atlètic-Barceloneta organitzarà la XXVII edició de la Copa del Rei de waterpolo

El sorteig es farà dimecres a les 18 hores

à. G.
1 min
Cartell de la Copa del Rei de waterpolo

BarcelonaEl Club Natació Atlètic-Barceloneta, amb motiu del seu centenari, organitzarà i acollirà del 15 al 17 de febrer la XXVII edició de la Copa del Rei de Waterpolo. La presentació oficial i el sorteig es faran dimecres (18 hores) a les instal·lacions del club organitzador. L'acte el conduirà el president de la Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena, el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán i el president de l'entitat, Julián García.

Els equips que participaran en la competició son el CN Atlètic-Barceloneta, el CN Sabadell, el CN Terrassa, el CN Barcelona, el Real Canoe NC-Isostar, el CD WP Navarra, el CE Mediterrani i el CN Sant Andreu.

Just després del sorteig, a les 20 hores, l'Atlètic-Barceloneta disputarà un altre partit de la Champions League contra de l'equip serbi VK Vojvodina Novi Sad. Aquest serà el penúltim partit de la ronda preliminar, en la qual l'equip amfitrió ja té assegurada la primera posició. L'equip visitant lluitarà per classificar-se com a segon de grup.

stats