Waterpolo
Esports 02/04/2013

La selecció catalana femenina de waterpolo s'estrena aquest dijous pel centenari del Barceloneta

Entrenades per Quim Colet, la gran majoria de jugadores són les mateixes que van guanyar la medalla de plata a Londres amb la selecció espanyola

A.s.
1 min

BarcelonaLa selecció catalana de waterpolo femení absoluta disputarà aquest dijous (18.30 h) el primer partit de la seva història. Serà un amistós contra la Gran Bretanya a la piscina de l'Atlètic Barceloneta, amb motiu del centenari del club mariner.

El partit absolut de Catalunya coincidirà amb un altre amistós, el que jugarà l'Atlètic Barceloneta contra el Pro Recco italià (20.30 h), que també arriba als 100 anys aquest 2013.

Aquest dimecres, a més, també s'estrenarà la selecció catalana de waterpolo femení juvenil, en un amistós també contra la Gran Bretanya, en aquest cas, a la piscina del CN Mataró (18.30 h).

El director tècnic de waterpolo de la Federació Catalana de Natació és també el seleccionador català, Quim Colet, i ja ha fet la convocatòria de jugadores que formaran part de la selecció absoluta, que la gran majoria van guanyar la medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres.

Selecció catalana femenina absoluta: Laura Ester, Jennifer Pareja, Maica Garcia, Matilde Ortiz i Judith Forca del CN Sabadell. Ana Copado i Ona Meseguer del CN Sant Andreu. Marta Bach i Roser Tarragó del CN Mataró. Clara Espar i Laura Vicente del CE Mediterrani. Beatriz Ortiz del CN Rubí. Irene González del CN Sant Feliu i Raquel Roldán del CN Terrassa.

stats