NATACIÓ
Esports 13/12/2014

La waterpolista Jennifer Pareja es passa a la natació i aconsegueix una medalla de plata

La jugadora del CN Sabadell participa en els 50 metres lliure: acaba primera la final però la desqualifiquen per una sortida irregular. Acaba subcampiona d'Espanya en el relleu 4x50 lliure

BarcelonaJennifer Pareja no es cansa de guanyar. Després de guanyar-ho tot en el waterpolo, la catalana ha decidit provar sort en la natació. Així, Pareja ha participat en tres proves del Campionat d'Espanya de piscina curta que aquests dies se celebra a Sabadell.

Aquest divendres, Jennifer Pareja ha aconseguit una medalla de plata en els relleus 4x50 metres lliure femení amb l'equip del CN Sabadell. AL costat de Laura Rodríguez, Lara Grangeon i Judit Ignacio, Pareja ha acabat subcampiona d'Espanya i ha aconseguit el segon millor temps de les quatre nedadores de l'equip vallesà.

Aquest dissabte, Pareja podria haver sumat una medalla més en la final dels 50 metres lliure. La waterpolista, que ha acabat la prova amb el millor temps (25.13), ha estat desqualificada per una sortida irregular. La guanyadora ha estat Marta González, que ha completat els 50 metres en un temps de 25.33.

En la jornada de divendres, Pareja també participar en la final dels 50 metres esquena i va acabar la prova amb el novè millor temps (29.01). La guanyadora, Mercedes Peris, va aturar el crono en 27.23.