Natació sincronitzada
Esports 19/06/2011

Andrea Fuentes brilla al Trofeu Ciutat de Barcelona de natació sincronitzada

La catalana Andrea Fuentes ha tornat a demostrar la seva classe i s'ha imposat en la rutina lliure de sol, com també ho ha aconseguit l'equip espanyol en l'exercici lliure del Trofeu Ciutat de Barcelona que ha finalitzat a les piscines Bernat Picornell de Barcelona.

Efe
1 min
Ona Carbonell i Andrea Fuentes, al Gran Premi de Barcelona

BarcelonaDavant l'absència de l'equip rus, la seva única competència mundial, les espanyoles han brillat. En la rutina lliure de sol, Andrea Fuentes, cridada a convertir-se en la successora de Gemma Mengual, s'ha imposat amb facilitat després de sumar 96,940 punts. Ha superat la japonesa Yumi Adachi, segona amb 92,750 punts, mentre que la medalla de bronze ha estat per a la britànica Jenna Randall, que ha sumat 89,6900 punts.

En la prova lliure per equips, Espanya també ha estat molt superior a la resta de rivals i només ha trobat resistència en la selecció nipona.

Les pupil·les d'Anna Tarrés han sumat 96,8500 punts, mentre que les japoneses han estat segones amb 93,3000 i les franceses s'han penjat el bronze (90,5200 punts). En la competició han pres part nou equips, entre ells el de Mèxic, que ha finalitzat cinquè (86,8500), i el de l'Argentina, vuitè amb 78,8300 punts.

En la prova de sol, del campionat d'Espanya, el títol ha estat per a la nedadora del Canoe Clara Camacho, que s'ha imposat a Laura López, del Fabio Nelli de Valladolid, i a Rebeca López, del Pedro Menéndez d'Avilés. El títol per equips ha estat per al Canoe de Madrid.

stats