Publicitat
Publicitat

JOCS OLÍMPICS

Una néta de la reina Elisabet II d'Anglaterra, inclosa en l'equip olímpic britànic d'hípica

Zara Phillips emularà la seva mare, la princesa Anna, que va competir als Jocs Olímpics de Mont-real 76, i el seu pare, Mark Phillips, que va aconseguir la medalla d'or als jocs de Munic 72 i la de plata als de Seül 88

L'amazona Zara Phillips, néta de la reina Elisabet II d'Anglaterra, formarà part de l'equip olímpic d'equitació del Regne Unit en els Jocs Olímpics de Londres, segons ha avançat la cadena BBC.

La filla de la princesa Anna, 13a en la línia de successió, serà un dels cinc representants del seu país en el concurs d'hípica dels Jocs Olímpics que se celebraran a la capital britànica del 27 de juliol al 12 d'agost.

Al costat d'ella hi haurà, amb gairebé total seguretat, William Fox-Pitt, Mary King i Tina Cook, tres genets que ja saben què és disputar una cita olímpica, segons la cadena pública.

Phillips participarà amb el seu cavall, High Kingdom, i disputarà els seus primers Jocs Olímpics. Phillips emularà així tant la seva mare, la princesa Anna, que va competir en els Jocs Olímpics de Mont-real el 1976, com el seu pare, el genet Mark Phillips, medalla d'or a Munic 1972 i de plata a Seül 1988.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT