Operació Galgo
Esports 13/12/2010

Marta Domínguez: "A casa meva no hi havia substàncies prohibides"

L'atleta de Palència ha lamentat els danys que està patint la seva imatge des de l'escorcoll de casa seva i està desitjant poder declarar davant el jutge a Madrid "perquè s'analitzi el cas fredament"

Redacció
2 min
Marta Domínguez, en acció.

BarcelonaMarta Domínguez, presumptament implicada en la trama de dopatge de l'operació Galgo, ha respost unes preguntes de l'agència EFE on ha declarat el seu malestar per haver passat, de testimoni del cas, a acusada d'un delicte greu. L'atleta ha dit: "Qui pot creure's que jo estigui traficant amb substàncies dopants? Mai ho he fet. No es pot fer mal a la meva imatge i al meu honor llençant aquestes acusacions falses sobre mi. Fins ara ningú m'ha dit quines són les proves, jo només sóc testimoni d'una operació i desitjo que la jutgessa ho analitzi tot plegat fredament".

Sobre la presència de substàncies prohibides a casa seva, l'atleta ho ha negat rotundament. "Vaig mostrar total col·laboració amb la Guàrdia Civil per entrar a casa meva. Durant més de quatre hores, diversos policies van estar escorcollant el meu domicili i no van trobar ni rastre de tractaments dopants. Totes les notícies que han aparegut són radicalment falses".

En relació als càrrecs que s'imputen al seu entrenador, ha negat saber-ne res. "Confio que podrà demostrar la seva innocència". A més, respecta la decisió de la Federació Espanyola de suspendre-la provisionalment del seu càrrec de vicepresidenta i entèn que "és una decisió interna". També s'ha mostrat comprensiva sobre els dubtes que té la població cap als seus èxits esportius. "Ho entenc però no comprenc res. A mi no se m'acusa de dopatge, sinó d'un cas més greu, que és traficar amb substàncies, fer mal a la salut dels meus companys i posar la seva vida en risc venent-los productes dopants. I se m'acusa de fer fortuna amb això, és molt greu", ha lamentat.

No ha volgut avançar més explicacions, abans que no la conegui la jutgessa. I sobre el seu estat anímic, ha explicat: "Sempre he estat una lluitadora, i seguiré lluitant", i ha agraït a totes les persones les seves mostres de suport, sobretot als "veïns, la família i als meus companys".

stats