OPERACIÓ GALGO
Esports 11/01/2011

El jutjat de l'operació Galgo arxivarà la causa respecte a Alberto León

L'exciclista de muntanya va ser trobat mort dilluns al seu domicili a San Lorenzo del Escorial, i no es poden emprendre accions penals contra una persona morta

Redacció
1 min

MadridEl jutjat madrileny que instrueix l'operació Galgo sobre una presumpta xarxa de dopatge haurà d'arxivar la causa respecte a l'exciclista Alberto León, que dilluns va ser trobat mort al seu domicili de San Lorenzo del Escorial, a Madrid.

Aquest és el tràmit habitual en els processos judicials en què mor l'imputat, ja que no poden emprendre's accions penals contra una persona morta.

Tot i això, abans que el jutjat procedeixi a declarar el sobreseïment de la causa respecte a Alberto León, hauran d'incloure les diligències obertes sobre la seva mort i l'informe del forense sobre l'autòpsia practicada al cadàver.

Alberto León, exciclista de muntanya, estava imputat per un delicte contra la salut pública per tràfic d'estupefaents i, segons les investigacions, era el presumpte subministrador d'algunes de les substàncies dopants il·legals que oferia la trama.

stats