OPERACIÓ GALGO
Esports 21/12/2010

Marta Domínguez declararà dimecres com a imputada en l'operació Galgo

L'atleta de Palència respondrà a les preguntes de la jutgessa deu dies després que ho fessin la resta d'imputats en aquesta investigació policial contra el dopatge

Redacció
1 min

MadridMarta Domínguez declararà dimecres al jutjat número 24 de Madrid com a imputada en l'operació Galgo. La campiona del món dels 3.000 metres obstacles, que està embarassada de quatre mesos, haurà de respondre a les preguntes de la jutgessa Mercedes Pérez Barrios deu dies després que ho fessin la resta d'imputats en aquesta intervenció policial contra el dopatge.

Entre les persones que ja han declarat es troben el metge Eufemiano Fuentes, els entrenadors Manuel Pascua i César Pérez –aquest últim, el tècnic de Marta Domínguez–, l'atleta Alberto García, el representant José Antonio Valero i el ciclsta Alberto León, tots ells en llibertat amb càrrecs com a sospitosos d'un delicte contra la salut pública per tràfic de substàncies dopants.

Marta Domínguez va negar la setmana passada que la Guàrdia Civil hagués trobat a casa seva, a Palència, qualsevol tipus de substància dopant, així com que en consumís o que hi trafiqués.

stats