Operació Galgo
Esports 12/12/2010

La jutgessa deixa en llibertat sis dels catorze detinguts en l'Operació Galgo

La resta d'implicats declararan els propers dies. Fonts judicials asseguren que l'atleta Marta Domínguez ho farà per videoconferència

Redacció
1 min

MadridLa titular del Jutjat d'Instrucció número 24 de Madrid ha deixat en llibertat sis dels catorze detinguts dijous passat en l'Operació Galgo contra el dopatge, imputats per un delicte contra la salut pública per tràfic de substàncies estupefaents.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, la magistrada ha pres avui declaració al metge Eufemiano Fuentes, al preparador Manuel Pascua Piqueras, a l'entrenador de Marta Domínguez, César Pérez, al seu agent i ex atleta José Alonso Valero, a l'ex ciclista Alberto León i a l'atleta Alberto García.

La jutgessa ha deixat en llibertat als sis imputats amb l'obligació de comunicar immediatament un canvi d'adreça, si es donés el cas.

Els vuit detinguts que resten per declarar, ho faran els propers dies "de la manera que disposi el jutjat". Entre ells, figura Marta Domínguez que segons fonts judicials declararà per videoconferència la propera setmana.

stats