Hoquei Herba
Esports 18/03/2011

L’Atlètic busca el liderat contra el millor Club de Campo de la història

L’Egara i el Polo s’enfronten al Pla del Bon Aire en la lluita per la tercera posició

Oriol Malgosa
2 min

MatadeperaEl format de la màxima competició de l’hoquei estatal fa que hi hagi alguns enfrontaments entre els millors equips de la lliga que tarden molt en arribar. Aquest és el cas dels dos duels que es disputaran aquest cap de setmana, l’Atlètic-Club de Campo, i l’Egara-Polo. Els quatre equips del capdavant de la lliga s’enfronten per primera vegada aquesta temporada i aquestes cites poden provocar un ball de posicions important a la zona de play-off.

L’Atlètic rep la visita d’un Club de Campo que conta els seus partits per victòries i que ha demostrat al llarg de la temporada estar un pas per sobre de la resta d’equips contra qui ha jugat fins al moment. Però sí hi ha algú de parar l’equip madrileny fet a cop de telonari aquest és sens dubte l’Atlètic. Els groc-i-negres només han cedit un punt en dotze jornades i tots els últims precedents contra els de Xavi Arnau els hi són favorables. La temporada passada van guanyar-los a la final de la lliga i de la Copa del Rei, i enguany ja els van superar al Campionat d’Espanya de Sala. El partit que començarà diumenge a 2/4 d’una no és definitiu però és una bona prova per mesurar les possibilitats dels dos equips de cara la recta final de lliga.

L’Egara i el Polo disputaran també un dels clàssics de la lliga. Els dos equips han perdut punts en la primera fase de la temporada però després d’assentar-se a les posicions de play-off, diumenge es disputaran la tercera plaça provisional. El partit començarà a la una al Pla del Bon Aire. Las Palmas i Complutense jugaran l’altre partit de la zona alta de la taula.

A la lliga per evitar el descens, els dos equips catalans protagonitzaran un derbi on els hi va mitja permanència. Vallès i Terrassa jugaran a partir de ¾ d’11 a Can Salas un partit a vida o mort per assegurar la permanència. El Terrassa és ara segon amb set punts, un més que el Vallès, que és quart empatat a punts amb el Pozuelo.

stats