SNOWBOARD
Esports 27/03/2019

La 'rider' paralímpica Astrid Fina es penja el bronze, la seva primera medalla en uns Mundials

La catalana ha acabat tercera la prova de 'banked slalom' dels Mundials de Pyhä

N.g.
Astrid Fina, en acció

BarcelonaLa barcelonina Astrid Fina ha aconseguit aquest dimecres la seva primera medalla en un Mundial de 'snowboard' paralímpic. La 'rider' ha obtingut la medalla de bronze en la prova del 'banked slalom' als campionats del món que s'estan celebrant a Pyhä, a Finlàndia.

La catalana, de 35 anys, ja es va penjar la medalla de bronze als Jocs Paralímpics de Pyeongchang l'any passat, i aquesta temporada havia signat la seva millor actuació a la Copa del Món, amb una victòria i cinc segons llocs.

Astrid Fina va perdre el peu dret com a conseqüència d'un accident de moto que va patir fa deu anys i el 2013 va començar a competir internacionalment. Els Jocs Paralímpics d'Hivern de Sotxi 2014 van ser la seva estrena, i va acabar sisena.

Fina encara tindrà una nova oportunitat per engrandir el seu palmarès: dissabte se celebra l''snowboard cross', la prova preferida de la catalana i en què va penjar-se el bronze paralímpic a Pyeongchang.