Curses de muntanya

El Salomon Etixx Team 2015 es posa en marxa

La catalana Laura Orgué i el mallorquí Tòfol Castanyer lideren el projecte

Barcelona ha acollit aquest dimarts la presentació oficial del Salomon Etixx Team, equip pioner de 'trail running' que en els seus sis anys de vida ha aconseguit convertir-se en referent mundial en les curses de muntanya. L'acte ha comptat amb la presència dels atletes que integren l'equip, noms propis ja consagrats com els de Laura Orgué, Tòfol Castanyer, Iker Karrera, Nerea Martínez i Oihana Kortázar juntament amb joves esportistes que han començat a despuntar i que tenen un futur prometedor per davant com Pablo Villa, Marc Trasera, Leire Fernández i Jan Margarit.

"Em considero una persona molt afortunada. Fa sis anys Salomon es va fixar en mi i he tingut la sort de collir bons resultats en un moment de 'boom' del 'trail running' a nivell mundial. El nostre esport té avui una repercussió que abans no tenia", reconeix Tòfol Castanyer.

"A poc a poc vaig assimilant el canvi de xip de passar de la neu a les curses per muntanya. Aquest any he deixat la competició d'esquí de fons i això fa que la meva temporada de 'trail running' sigui diferent", diu Laura Orgué.

Salomon va ser pioner en l'aposta per les competicions esportives 'outdoor' i d'esports d'aventura, a principis de la dècada dels 90, quan van començar a organitzar-se les primeres competicions a tot el planeta. Fruit d'aquesta filosofia va néixer el Salomon Outdoor Team, que aquest 2015 ha vist multiplicat el seu potencial gràcies a un nou fitxatge: Etixx Sports Nutrition, empresa belga de nutrició esportiva, que a partir d'aquesta temporada es converteix en copatrocinador i dóna nom a l'equip: Salomon Etixx Team.

Més continguts de