X Games
Esports 03/05/2013

Els X Games de Barcelona es presenten amb un terç de les entrades venudes

La ciutat, que té signades tres edicions, espera treure uns 42 milions d'euros de benefici cada any

àlex Gozalbo
1 min
Els X Games s'han presentat aquest divendres a Barcelona

BarcelonaEls X Games de Barcelona, que se celebraran del 16 al 19 de maig, s'han presentat aquest divendres amb un terç de les entrades venudes. El 20% de les localitats s'han comprat des de fora de l'Estat.

La ciutat de Barcelona, que té signades tres edicions, espera treure uns 42 milions d'euros de benefici cada any. "Barcelona és una peça important en el procés de globalització dels X Games", ha explicat Xavier Trias, alcalde de la ciutat. Maite Fandos, regidora de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, ha insistit en el llegat que els X Games deixaran a Barcelona. "Renovarem el parc de Mar Bella i en projectarem dos més a Nou Barris i Les Corts. A més, adequarem altres places i parcs", ha afegit.

"És un honor portar els X Games a aquest escenari olímpic", ha reconegut Chris Stiepock, vicepresident d’ESPN i X Games Events, que ha destacat que totes les proves es concentraran a l'anella olímpica.

Nani Roma, David Castells i José Miralles han participat a l'acte de presentació. David Castells ha aprofitat l'ús del micròfon per demanar que s'aturin les persecucions i les multes als 'skaters'. "Tan sols s'han posat 150 multes en quatre mesos. Es tracta de trobar un equilibri i una bona convivència", ha aclarit l'alcalde de Barcelona.

Els X Games Barcelona portaran als millors especialistes del món de quatre esports d'acció: Rally, Moto X, Skateboard i BMX Freestyle.

stats