Atletisme

Gairebé 18.500 atletes intentaran completar aquest diumenge la Marató de Barcelona

Joseph Kimeli Lagat buscarà (8.30 hores) fer la cursa de 42 quilòmetres i 195 metres en menys de 2 hores, 7 minuts i 30 segons

Joseph Kimeli Lagat intentarà aquest diumenge (8.30 hores) completar la Marató de Barcelona en menys de 2 hores, 7 minuts i 30 segons. L'atleta kenià de 26 anys, que és el gran favorit de la cursa, aspira a millorar la marca que fa tres anys va fer el seu compatriota Kackson Kotut.

Nickson Kurgat i David Kisang seran els dos corredors que exerciran el paper de llebres per intentar assegurar que Joseph Kimeli Lagat arribi a la recta final amb opcions de superar la marca. Abraham Keter, Linus Maiyo, Peter Kariuki Wanjiru, George Ngetich, Joash Mutai i Martin Kiprugut Kosgei també hi tindran molt a dir.

El terrassenc Jaume Leiva té un objectiu diferent; assolir les 2 hores i 13 minuts, la marca mínima exigida per disputar els Mundials d'Atletisme que tindran lloc aquest estiu a Moscou. El santpolenc Marc Roig és un altre dels atletes destacats, mentre que el barceloní Nacho Cáceres és baixa d'última hora.

En categoria femenina, Irene Mogaka i Alework Fekadu es disputaran la victòria d'una Marató de Barcelona que reunirà 18.389 participants de 81 països. Tan sols les curses de Berlín, Londres i París tenen més atletes a Europa.

Més continguts de