Publicitat
Publicitat

Futbol Sala

El català s'ha mostrat satisfet

Javi Rodríguez prolonga el seu contracte un any més amb el Barça Alusport

El capità del Barça Alusport ha prolongat el seu contracte amb l'entitat blaugrana per una temporada més, fins al 30 de juny de 2012, segons que ha anunciat avui el club català

El capità del Barça Alusport, Javi Rodríguez, ha prolongat el seu contracte amb l'entitat blaugrana per una temporada més, fins al 30 de juny de 2012, segons que ha anunciat avui el club català.

Rodríguez s'ha mostrat satisfet per continuar un any més a l'equip blaugrana i, sobretot, per la gran temporada realitzada pel Barcelona amb la conquesta de tots els títols en joc.

"Hem de continuar amb la mateixa mentalitat. Hem de sortir a gaudir els partits i a guanyar-los", ha comentat el capità blaugrana, que avui ha visitat les instal·lacions mèdiques del club per sotmetre's a una revisió del turmell esquerre.

El capità barcelonista, que va aprofitar el final de la temporada per solucionar els seus problemes físics, que li van provocar molèsties durant les últimes setmanes, ha apuntat que l'equip català optarà l'any vinent a nous títols: la Supercopa i la Copa d'Europa.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT