Natació
Esports 21/09/2012

La renovació de Mireia Belmonte amb el CN Sabadell, en punt mort

La nedadora, guanyadora de dues medalles de plata a Londres, va acabar contracte el 30 d'agost, s'entrena en solitari, i ha de respondre a l'oferta del club sabadellenc

A. Solé
1 min
HOMENATGE ALS MEDALLISTES OLÍMPICS

BarcelonaDesprés de l'alegria pels seus Jocs Olímpics fabulosos, amb dues medalles de plata, ha arribat l'angoixa per a Mireia Belmonte. La nedadora badalonina va acabar contracte amb el CN Sabadell el passat 30 d'agost, i encara no s'han posat d'acord amb la renovació.

La situació, a més, és incòmode ja que el dijous a la nit l'ajuntament de Sabadell va fer una recepció a tots els olímpics i paralímpics del CN Sabadell, i la Mireia Belmonte només hi va estar 5 minuts, i va marxar plorant.

Aquest divendres ha parlat amb Catalunya Ràdio, i Belmonte ha comentat: "M'entreno en una piscina al costat de casa, no tinc res més", i ha afegit que va tenir una reunió amb el president del CN Sabadell, Miquel Torres, i que li va deixar clar que no li pujarien el sou. "He cobrat 2.200 euros al mes del club fins ara, més els 18.000 del pla ADO, més els patrocinadors, que són privats i no ho puc dir", ha dit. "Tinc ofertes d'universitats d'Estats Units i d'altres països, i si no ens posem d'acord m'ho plantejaré", comenta Belmonte respecte el seu futur, tot ique ella voldria quedar-se perquè ha començat a anar a la universitat i està molt il·lusionada.

Fonts del club expliquen que li han fet una bona oferta a la Mireia Belmonte per renovar, tenint en compte la situació econòmica actual.

Un factor que està fent dubtar molt a la medallista olímpica és que el seu entrenador els últims anys, el francès, Fred Vergnoux, l'home que li ha fet fer el salt de qualitat per guanyar medalles, sí que ha renovat per quatre anys pel CN Sabadell.

stats