Rugbi
Esports 21/12/2011

Els All Blacks canvien el seleccionador després de ser campions del món

Steve Hansen, un antic policia neozelandès, serà el nou seleccionador del país en substitució del veterà Graham Henry, que s'ha retirat

Ferran Vital
1 min

BarcelonaSteve Hansen (un expolicia de 52 anys) ha estat confirmat per la NZRU com a màxim responsable de la direcció tècnica dels All Blacks per als propers dos anys després de la retirada del veterà tècnic Graham Henry, que va complir amb les expectatives gràcies a la victòria en la passada Copa del Món que els All Blacks van guanyar com a locals.

Hansen no és nou, en la direcció tècnica dels campions del món, ja que des de l’any 2003 ha estat vinculat a l'equip com a segon del retirat Graham Henry. L’herència del veterà Henry és tan brillant com pesada: 88 victòries en 103 partits, amb un palmarès que inclou cinc edicions del Tres Nacions i el passat Mundial, conquerit fa tot just un parell de mesos a l’Eden Park d’Auckland contra la potent selecció gal·la.

D’aquesta manera, els màxims dirigents del rugbi neozelandès aposten per la continuïtat (i l’estil tàctic, que podríem titllar d’acadèmic i convencional) del quadre tècnic que ha arribat al capdamunt del rugbi mundial.

stats