Rugbi
Esports 12/02/2011

Anglaterra no té pietat d'Itàlia (59-13)

Itàlia mai no ha esatat rival per una Anglaterra que dóna una bona imatge, guanya el segon partit del torneig i mostra les seves credencials pel títol final

Redacció
2 min
L'anglès Chris Ashton anota el primer assaig contra anglaterra

LondresL'anglès Chris Ashton ha estat el protagonista de la victòria britànica contra l'equip transaplí. El jove jugador, que està a punt de complir 24 anys, ha anotat 4 assajos en un partit que el marcador reflexa clarament la diferència entre els dos equips.

Ashton n'ha tingut prou amb 2 minuts per fer el seu primer assaig, destrossant la defensa italiana i obrint el camí del triomf anglès, i a la vegada dels seus 4 assajos, igualant el rècord de la competició.

De res ha servit que Mirco Bergamasco retallés distàncies amb un xut a pals (7-3). La velocitat i la superioritat física dels anglesos s'ha fet palesa al llarg del partit, aconseguint un total de vuit assajos.

A partir dels 25 minuts de partit, amb una nova anotació d'Ashton i un xut de Flood, Anglaterra començava a deixar sentenciat el partit (17-6), arribant als 25 punts de diferència al descans (31-6).

El descans no ha servit per revifar la defensa transalpina, ja que s'ha mostrat impotent durant tot el segon temps, i ha permès als anglesos sumar gairebé els mateixos punts que a la primera part, amb Ashton com a pal de paller atacant.

Al final, un més que contundent 59-13, la dissetena victòria d'Anglaterra contra Itàlia; el que representa haver guanyat tots els partits que han disputat. A més, el triomf -el segon en dues jornades- fa que l'equip anglès mostri les seves credencials a guanyar el Sis Nacions. Tot el contrari d'Itàlia, que marxa havent fet una de les pitjors actuacions dels últims anys, i acumula la segona derrota del torneig.

Anglaterra 59 – Itàlia 13

ANGLATERRA: Foden; Ashton, Tindall, Hape, Cueto (Banaham, 50'); Flood (Wilkinson, 55'); Youngs (Care, 55'); Easter, Haskell, Wood (Fourie, 62'); Palmer, Deacon (Shaw, 46'); Cole (Wilson, 62'), Hartley (Thompson, 50'), Corbisero.

ITÀLIA: McLean (Burton, 79'); Masi (Canavosio, 62'; Masi, 70'), Canale, Sgarbi (Garcia, 59'), Mirco Bergamasco; Orquera, Semenzato; Parisse (Canavosio, 80'), Zanni, Bernabò (Lo Cicero, 50'; Barbieri, 55'); Geldenhuys, Del Fava (Dellapè, 46'); Castrogiovanni (Lo Cicero, 57'), Ghiraldini (Ongaro, 66'), Perugini (Castrogiovanni, 64').

ÀRBITRE: Craig Joubert (AFS).

MARCADOR: 7-0 Ashton, transformació Flood; 7-3 cop de Bergamasco; 10-3 cop de Flood; 10-6 cop de Bergamasco; 17-6 Ashton, transformació Flood; 24-6 Cueto, transformació Flood; 31-6 Tindall, transformació Flood; 38-6 Ashton, transformació Flood; 45-6 Care, transformació Wilkinson; 45-13 Ongaro, transformació Bergamasco; 52-13 Haskell, transformació Wilkinson; 59-13 Ashton, transforma Wilkinson.

ESTADI: Twickenham de Londres, pel absolut.

stats