Publicitat
Publicitat

MUNDIAL

Chris Ashton, espectacular

Anglaterra supera sense problemes Geòrgia millorant la seva imatge (41-10)

Després de patir molt per derrotar l'Argentina, Anglaterra ha millorat el seu rugbi superant una sòlida Gèorgia per 41 a 10

Els backs anglesos han anotat sis assaigs davant d'una Geòrgia que ha defensat prou bé, fet que ha donat al XV de la rosa un punt bonus per punts aconseguits. Shontayne Hape ja havia creuat la línia georgiana dos cops durant els primers 20 minuts, i després Delon Armitage, Manu Tuilagi i Chris Ashton -aquest últim anotant en un parell d'ocasions amb un espectacular assaig en què ha acabat com sol fer-ho, volant amb la pilota agafada amb una sola mà- han ampliat el marcador a la segona meitat.

Els anglesos, molt lents davant de l'Argentina, han aconseguit jugar amb velocitat, trencant la línia georgiana i recuperant les millors sensacions. Ara, l'equip anglès segueix defensant massa al límit (ahir, una nova targeta groga) i de tant en tant comet errades greus. Geòrgia, una selecció molt inferior, no ha perdut l'ordre i de tant en tant ha provocat alguna errada dels anglesos. Especialment durant la primera part els georgians han aconseguit causar problemes a una Anglaterra que ja davant de l'Argentina havia abusat del joc dur a la davantera.

La velocitat anglesa i la força física del XV de la Rosa, però, ha decidit a la segona part. Anglaterra ha guanyat els dos partits i camina cap a la primera posició de grup en espera dels duels contra Romania i Escòcia, en el que serà el gran partit del que manca de grup.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT