Publicitat
Publicitat

MUNDIAL

Els argentins lluitaran amb Escòcia per ser segons de grup

Argentina ofereix la seva versió més sòlida al mundial de rugbi davant de Romania (43-8)

Després de fer patir de valent els anglesos, els Pumas han derrotat Romania aconseguint un punt de bonus per punts aconseguits

Després de la batalla de Dunedin contra Anglaterra, l'Argentina ha demostrat la seva fortalesa dominant els romanesos per un contundent 43-8. En 29 minuts els Pumas ja havien sentenciat un partit que els permet sumar un punt de bonus i deixar clar als escocesos que ells són els grans favorits per classificar-se com a segons de grup.

Des del primer minut l'Argentina s'ha plantat al camp amb la clara decisió de ser protagonista. Amb un rugbi senzill però efectiu, els semifinalistes del Mundial del 2007 han trencat la defensa europea, aprofitant els forats creats amb la davantera. Romania, que havia ofert una gran imatge contra els escocesos, no ha pogut aguantar el ritme dels Pumas. Santiago Fernández, als quatre minuts, ja ha fet el primer assaig.

Quatre minuts després ha arribat l'assaig de Juan Manuel Leguizamón i, poc després, el tercer, de F igallo. L'única errada defensiva dels argentins durant el primer temps ha significat l'únic assaig romanès. Amb el partit resolt, els Pumes han baixat la intensitat ofensiva en el segon temps, però en defensa no han cedit un un espai fins al 43-8 final.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT