Esports 26/08/2017

Austràlia recupera l'orgull tot i la derrota contra Nova Zelanda (35-29)

Ferran Vital
Els 'All blacks' s'han imposat a Austràlia

Els Wallabies australians han recuperat l'orgull i el bon joc al Forsyth Barr Stadium de Dunedin, a Nova Zelanda, gràcies a un joc alegre i atrevit que ha mostrat les poques febleses dels campions del món.

Els visitants s'han posat per davant al marcador a l'inici del partit gràcies a tres assajos al primer quart d'hora de joc de la mà de Folau, Hooper i Foley, que deixaven el marcador en un contundent 0 a 17. Però els All Blacks han pogut retallar distàncies abans del descans gràcies als assajos de Digby Ionae i Aaron Smith.

De fet, no ha estat fins al minut 60 de joc que els neozelandesos s'han posat per davant en el marcador gràcies a un assaig de Beauden Barrett, però els Wallabies, lluny de rendir-se, han recorregut a l'orgull per anotar dos assajos més de la mà de Genia i Beale que deixaven el marcador en un ajustat 28 a 29 a 3 minuts del final.

Quan més bé jugaven els australians, però, un assaig a la desesperada de Barrett ha acabat donant la victòria als neozelandesos.