Esports 25/10/2015

El Barça ratifica el bon moment de forma amb un triomf a Getxo (18-25)

M.m.

BarcelonaLa secció de rugbi del Barça ha aconseguit la segona victòria consecutiva de la temporada després d'imposar-se a Getxo (18-25). Un marcador que li permet situar-se a la meitat de la classificació de la Divisió d'Honor.

I això que el partit no ha començat gens bé per als interessos de Ricardo Martinena, que al descans perdia per 11-3, amb una única transformació a pals de Noel.

Les coses, però, s'han capgirat a la represa, quan s'ha igualat el joc i el marcador. El Barça ha estat més efectiu en atac i ha travessat tres vegades la zona de marca. Després d'un cop de càstig transformat per Juan Pablo (11-6), ha arribat la marca no transformada de Palomo (11-11) i un assaig, aquest cop transformat, de Cucho (11-18). Els locals han empatat a falta de deu minuts, però el Barça ha sentenciat la victòria gràcies a la marca de Beteta i la transformació posterior de Noel (18-25).