Esports 17/10/2015

El Barça derrota el Pozuelo i suma la primera victòria de la temporada (10-6)

BarcelonaLa secció de rugbi del Barça ha aconseguit aquest dissabte la primera victòria de la temporada després de derrotar el CRC Pozuelo a la Teixonera (10-6). En un partit de baixa anotació, els de Ricardo Martinena han capgirat el marcador advers a la segona meitat i han tret partit d'una magnífica defensa per endur-se els quatre punts.

La primera part s'ha tancat amb un 0-6 a favor dels visitants, que han transformat dos cops de càstig per mitjà de Rafael de Santiago. A la represa, però, el Pozuelo no ha sumat cap punt més, mentre que el conjunt blaugrana ha capgirat el marcador en només dos minuts. Al 50 Juan Pablo García ha anotat un xut a pals i al 52 Bruno Granell ha aconseguit l'únic assaig del partit, que posteriorment ha transformat García.

El Barça suma ara 5 punts després de quatre jornades i abandona la cua de la classificació, que ara és precisament per al Pozuelo.

Aquest diumenge serà el torn de la Santboiana, que juga a Gernika.