Rugbi
Esports 10/11/2011

Brian O’Driscoll es perdrà el Sis Nacions 2012

L’estrella irlandesa haurà de ser intervingut d’una lesió a l’espatlla que arrossega des del passat mundial de rugbi de Nova Zelanda

Ferran Vital
1 min

BarcelonaAhir saltava la notícia: Brian O’Driscoll, capità d’Irlanda i estrella de Leinster es va lesionar ahir de gravetat i estarà prop de sis mesos de baixa.

El genial jugador irlandès, de trenta-dos anys, no ha pogut superar les molèsties que arrossega a l’espatlla de la Copa del Món ençà i serà operat a Dublín la setmana vinent en una intervenció on es tractarà el pinçament de nervi que impossibilita al jugador seguir jugant amb normalitat.

Una molt mala notícia pel seu club de tota la vida i actual campió europeu, el Leinster, que perdrà la seva estrella de cara a bona part de la temporada, i encara pitjor pel XV del trèvol, que perd al seu gran capità, màxim anotador de la història del Sis Nacions i líder del conjunt celta.

A la baixa per lesió de Brian O’Driscoll cal sumar-hi el fet que el veterà Ronan O’Gara va deixar la selecció nacional després de la finalització de la passada Copa del Món, deixant a l’equip irlandès orfe dels seus líders més significatius. Caldrà veure si el conjunt de l’illa maragda troba els substituts adequats per suplir les baixes de la generació d’or del rugbi irlandès i poder fer un paper digne en el proper torneig de les Sis Nacions.

stats