Esports 23/09/2015

Escòcia destrossa un Japó esgotat (45-10)

Ferran Vital

BarcelonaEscòcia no ha tingut pietat del Japó en el partit d'aquest dimecres corresponent al Mundial de rugbi que es disputa a Anglaterra (45-10).

El Japó, això sí, arribava al partit contra Escòcia després de la gesta més gran que es recorda en la història dels mundials, després de derrotar els totpoderosos 'springboks' sud-africans. Però la recuperació del terrible desgast patit tot just tres dies abans era insuficient. Els escocesos, per la seva banda, afrontaven el seu primer partit mundialista, de manera que podien comptar amb tots els efectius.

Malgrat el desgast japonès, el primer temps ha estat força igualat. Al descans s’hi arribava amb un ajustat 12 a 7 a favor dels europeus que ho deixava tot obert per al segon temps.

Però a partir del minut 60 de joc s’ha fet palès el desgast nipó i els escocesos ho han aprofitat per anotar cinc assajos (de la mà de Hardie, Russell, Seymour i Bennett en dues ocasions), que han enfonsat un Japó valent però sense energia.