TORNEIG SIS NACIONS 2012
Esports 11/02/2012

El França-Irlanda, suspès

Les baixes temperatures i un camp absolutament glaçat fan que l'àrbitre decideixi suspendre el partit entre les dues seleccions. És el primer cop en la història que es suspèn un partit del Sis Nacions per la meteorologia

Ferran Vital
1 min

BarcelonaL'àrbitre anglès Dave Pearson inspeccionava el terreny de joc minuts abans del començament del partit. Poc temps desprès, acordava amb els tècnics i capitans de les dues seleccions la suspensió del partit estrella de la segona jornada del Sis Nacions. La temperatura sota zero, el vent i el glaç podien malmetre el desenvolupament del joc, i el que és més important, no es podia garantir la seguretat dels jugadors sobre la gespa glaçada de l'estadi de França.

La decisió ha causat certa sorpresa entre els 80.000 espectadors que omplien les grades de l'estadi, molts dels quals havien viatjat expressament per seguir les evolucions d'aquestes dues grans seleccions. Ara cal buscar una data per a la celebració del partit, i de moment els caps de setmana del 18 de febrer o del 3 de març semblen les dates amb més opcions per a la celebració d'aquest partit.

stats