RUGBI
Esports 25/09/2011

Irlanda supera Rússia sense problemes (62-12)

Un XV del trèvol molt superior derrota sense problemes a la ventafocs del grup

Ferran Vital
1 min
Sergey Trishin i Rob Kearney lliuten per la pilota en el Rússia-Escòcia. BOGDAN CRISTEL / REUTERS

BarcelonaIrlanda ha superat sense problemes el tràmit del seu partit contra els óssos russos, un equip força exòtic que no ha mostrat el nivell que s'esperava d'ells en aquesta Copa del Món.

Al primer temps, el XV del trèvol ja ha imposat sense cap problema el seu joc en les fases dinàmiques obertes, fent prevaldre la qualitat dels seus tres quarts (tot i que avui jugava l'equip reserva, ho feia amb noms llegendaris com Ronan O'Gara o O'Brien). Durant el primer temps, els celtes ja havien aconseguit cinc assajos, obra dels ales McFadden i Trimble (en dos ocasions), Sean O'Brien i Isaac Boss i el marcador se situava en un clar 36 a 0.

Durant el segon temps el festival verd ha continuat a l'estadi de Rotorua, amb quatre assajos més, obra d'homes no gaire habituals al XV del trèvol com Earls, Jennings, Tom Buckley o Rob Kearney. Els óssos, per la seva banda, han aprofitat la baixada de la intensitat defensiva irlandesa per anotar dos assajos gràcies al seu potent joc estàtic de davanters i un parell de bones incursions dels seus tres quarts, maquillant el resultat i deixant-lo en un clar 62 a 12 final. Bonus ofensiu i primera plaça de grup gairebé assegurada per als Irlandesos.

stats