Mundial 2011
Esports 27/11/2010

Romania, la darrera selecció que es classifica per al mundial de rugbi del proper 2011

El mundial de rugbi de Nova Zelanda del proper 2011 ja sap quins seran tots els seus participants. La selecció de Romania el jugarà després de derrotar els uruguaians en el partit de tornada de la darrera eliminatòria de play-off per un clar 39 a 12. El partit d'anada jugat a Montevideo va finalitzar amb empat (21-21).

Redacció
1 min
Romania jugarà el mundial el proper 2011

BarcelonaEls romanesos, fixes en les cites mundialistes, es van cruspir els sud-americans amb un inici de partit espectacular. Al descans, el resultat ja era de 21 a 0. Aquesta serà la setena participació de Romania en un mundial, mentre que els uruguaians sumen ja dues cites consecutives sense classificar-se per la fase final.

Romania serà la cinquena selecció del grup B, grup format pels "pumas" de l'Argentina, Anglaterra, Escòcia i Georgia.

El grup A estarà format pels amfitrions, els "all blacks" de Nova Zelanda, França, Tonga, Canada i el Japó. El grup C serà aquell dels "wallabies" australians, Irlanda, Itàlia, Rússia i Els Estats Units, i el darrer, el grup D serà aquell dels vigents campions, Sud-àfrica, i les seleccions del País de Gal·les, Fiji, Samoa i Namíbia.

El mundial es jugarà del 9 de setembre al 23 d'octubre a Nova Zelanda, país que ja va ser amfitrió de la primera edició d'aquesta copa del món. Llavors, els "all blacks" van guanyar el seu primer i únic títol de campions del món.

stats