Rugbi
Esports 05/12/2010

La Santboiana perd a Valladolid en una jornada on La Vila segueix líder destacat de la Divisió d'Honor

Els catalans es mantenen a la part mitja de la taula a l'espera del resultat del Cajasol, que no ha pogut viatjar a Ordizia per la vaga encoberta dels controladors aeris

Redacció
1 min

BarcelonaLa U.E. Santboiana ha patit aquest matí un correctiu al camp del Cetrasa El Salvador, en caure per 34-0. Els catalans, que han jugat sota la pluja i amb un fred intens, no han pogut superar la defensa contundent del conjunt de Valladolid. La santboiana, però, segueix a la part mitja de la classificació i fa bona la victòria de la jornada anterior davant el CAU de València (33-9).

A la part alta de la classificació, La Vila manté l'avantatge com a líder de la Divisió d'Honor una jornada més després de la còmoda victòria a domicili enfront del Sanitas Alcobendas (18-30). I el VRAC Quesos Entrepinares, segon classificat, ha superat de manera clara el CAU de València (19-66).

La jornada encara no ha acabat, ja que el partit entre l'AMPO Ordizia R.E. i el Cajasol Ciencia previst per aquest matí no s'ha disputat. L'equip sevillà, en un comunicat oficial a la seva pàgina web, va informar que no podia viatjar al País Vasc a causa de la vaga encoberta dels controladors aeris. El Comitè de Disciplina decidirà si es juga un altre dia o si donen la victòria als vascos.

En l'únic partit avançat a dissabte, el Bizcaia Gernika es va imposar al Pegamo Bera Bera (16-48) en el derbi vasc i segueix millorant el seu joc i en resultats.

stats