Rugbi
Esports 07/06/2014

El Sant Cugat es queda amb la mel als llavis (38-11)

El conjunt vallesà no pot defensar la renda de 19 punts contra la Universitat de Vigo i es queda sense l'ascens a la Divisió d'Honor de rugbi

BarcelonaEl CR Sant Cugat s'ha quedat a només un pas de l'ascens a la Divisió d'Honor de rugbi. El conjunt vallesà ha perdut al camp de la Universitat de Vigo (38-11) i no ha pogut defensar la renda de 19 punts que duia del partit d'anada. D'aquesta manera, els gallecs mantenen la categoria i els catalans veuen com la gran temporada que han fet queda sense premi.

El partit d'aquest dissabte a terres gallegues no ha tingut res a veure al de la setmana passada a la Guinardera. El Vigo, més experimentat i sense un calendari tant atapeït, ha pogut ser més fort des del principi i fins al final. El partit s'ha posat de cara per als locals al minut 3, amb un assaig, i malgrat intentar defensar-se amb ungles i dents, el Sant Cugat ha acabat cedint. Al descans el marcador era de 18-11, gràcies a un assaig visitant poc abans de la fin dels primers 40 minuts, però a la represa ja no hi han hagut més punts catalans. L'equip gallec ha estat més fort, ha capgirat l'eliminatòria i ha sentenciat la permanència a falta de quatre minuts amb un cop de càstig que deixava la diferència en 27 punts (38-11), lluny dels 19 que duia de renda el Sant Cugat.