Rugbi
Esports 12/12/2010

La Santboiana no pot superar l'Ordizia, i encaixa una nova derrota a la Divisió d'Honor de Rugbi (9-20)

L'Ordizia, que ha estat superior, tan sols ha vist perillar el partit al minut 30, quan els locals s'han avançat al marcador. La resta de minuts han estat de domini visitant

BarcelonaSembla que la Santboiana encara es ressent del contundent 34 a 0 que va encaixar, el cap de setmana passat, al camp del Cetransa El Salvador; i aquest diumenge ha encaixat una nova derrota, en aquest cas al Baldiri Aleu, contra l'Ordizia.

El partit ha començat favorable als visitants, que als 7 minuts de joc s'han avançat amb una marca no transformada. Tot i això, la Santboiana ha pogut capgirar el marcador a la mitja hora de joc gràcies a un drop i a un xut de càstig. Però ha estat un avantatge efímer, ja que dues marques de l'Ordizia, per només un xut de la Santboiana, han provocat que els catalans perdessin al descans per 9 a 15.

Al segon temps, els locals no han pogut anotar cap més punt al marcador; tot al contrari dels visitants, que a l'equador del segon temps han anotat una última marca, per posar el 9 a 20 definitiu.