Rugbi
Esports 15/09/2012

La Santboiana SEAT debuta amb victòria contra el Cisneros (23-27)

Els de Lewis Williams han dominat la primera meitat però han patit més del compte per derrotar el conjunt madrileny, que aquesta temporada torna a la Divisió d'Honor

M. Molina
Una imatge del partit Cisneros-Santboiana SEAT

BarcelonaLa UE Santboiana SEAT ha aconseguit la primera victòria de la temporada després de derrotar el Complutense Cisneros (Madrid) per 23 a 27. En el debut a la Divisió d'Honor de rugbi, els catalans han dominat la primera meitat amb contundència però han acabat patint més del compte contra un rival que aquesta temporada ha tornat a la Divisió d'Honor.

Els de Lewis Williams han dominat al primer temps, i només han deixat que els locals anotin en dos cops de càstig. L'atac de la Santboiana ha estat impecable i ha anotat tres assajos durant els primers 40 minuts que han situat el 6 a 24 al descans.

A la represa, els de Sant Boi han mantingut la intensitat i han ampliat distàncies amb un cop d'Adam Canning –el substitut d'Isaac Thompson a l'equip–. Però amb 6 a 27 a favor, els catalans han fet un pas enrere i el Cisneros ha avançat les línies. Tant és així que els madrilenys li han tornat els tres assajos –l'últim a falta d'escassos minuts–. Només la falta d'encert en les transformacions posteriors (Canning ha anotat totes les de la Santboiana, i Paco Hernández n'ha fallat dues) han impedit que els locals anotessin els quatre punts necessaris per empatar.