Rugbi
Esports 03/03/2012

La Santboiana SEAT es juga el liderat a Valladolid contra El Salvador

Després d'ensopegar a Gernika, els de Lewis Williams necessiten la victòria per mantenir-se al capdavant de la fase regular contra un equip que està en el millor moment de forma de la temporada

Martí Molina
1 min
La Santboiana ha superat l'Alcobendas.

BarcelonaPer segona setmana consecutiva la Santboiana SEAT afronta un desplaçament complicat a la Divisió d'Honor de rugbi. Els catalans, que el passat diumenge van ensopegar a Gernika, han viatjat aquesta vegada cap a Valladolid per enfrontar-se a El Salvador; un equip que ocupa la sisena posició a la lliga però que es troba en el millor moment de forma de la temporada, com ho demostra la seva classificació per la final de la Copa del Rei.

Els de Sant Boi no contemplen cap altre resultat que no sigui la victòria, i menys després de veure com la diferència al capdavant de la classificació s'escurçava a només dos punts. Però la victòria no serà gens fàcil. D'una banda, pel rival. Però també pels problemes que arrossega l'equip en defensa, el punt més dèbil en el darrer partit a terres basques. A més, una passa de grip estomacal ha afectat alguns jugadors durant aquesta setmana, i per aquest motiu l'entrenador Lewis Williams només ha pogut completar un entrenament al complert –dijous– per preparar el partit.

El tècnic continua sense poder comptar ni amb Marlet ni Trubat per aquest partit, però recupera una peça important per l'equip com és Ryan Le Roux. També jugarà Thompson, que continua agafant ritme després de la lesió a l'espatlla.

L'enfrontament entre Cetrnasa El Salvador i Santboiana SEAT es disputarà aquest diumenge a l'estadi Pepe Rojo de Valladolid (12.30) i es podrà veure en directe per internet, a través de web: http://www.emisionesdeportivas.com/

stats