Rugbi
Esports 28/04/2012

La Santboiana SEAT es juga el pas a les semifinals de la Lliga contra el Gernika

Els catalans, que ja van guanyar els bascos a la primera volta al Baldiri Aleu, s'enfronten als quarts de final en una eliminatòria a partit únic (12.00)

M. Molina
1 min

BarcelonaLa Santboiana SEAT busca aquest diumenge el bitllet per a les semifinals de la Divisió d'Honor de rugbi. El conjunt català rep la visita del Bizkaia Gernika (Baldiri Aleu, 12 h) en una eliminatòria a partit únic, on el guanyador s'enfrontarà a l'Ordizia al seu camp.

El partit de quarts és el peatge que ha de pagar l'equip de Sant Boi després de caure a l'última jornada fins a la tercera posició de la fase regular, i no poder-se classificar directament per les 'semis', on haguessin tingut avantatge de camp. Haver estat tercers els condemna a jugar aquest partit de quarts. Tanmateix, ho fan amb avantatge de camp.

Lewis Williams, entrenador de la Santboiana, no podrà comptar per aquest partit ni amb Tomás Rabinovich ni amb Marlet. Però recupera el centre Burger Geldenhuys, que ja ha tornat dels Estats Units.

Serà un partit igualat i bastant tancat, on es veuran les cares les dues davanteres més fortes de la competició. A la fase regular, els enfrontaments entre tots dos conjunts es van resoldre amb una victòria per cap, sempre de l'amfitrió.

A banda d'un Baldiri Aleu ple, per animar el seu equip, la Santboiana també comptarà amb la presència dels Castellers de Vilafranca.

La Vila – Getxo

L'altre partit de quarts de final el disputen el 4t i el 5è classificats a la Divisió d'Honor. La Vila rep el Getxo, en un enfrontament on el vencedor s'enfrontarà en semifinals al VRAC Quesos Entrepinares, a Valladolid.

stats