Rugbi
Esports 01/04/2012

La Santboiana SEAT cau fins la tercera posició de la Divisió d'Honor

Tot i la victòria dels catalans contra l'Alcobendas; els de Sant Boi són tercers pel triomf del Quesos Entrepinares i de l'Ampo Ordizia, aquest últim, amb bonificació ofensiva

Martí Molina
1 min
La Santboiana ha superat l'Alcobendas.

BarcelonaLa UE Santboiana SEAT ha quedat relegada a la tercera posició de la Divisió d'Honor de rugbi després de les victòries del Quesos Entrepinares de Valladolid i l'Ampo Ordizia, quan només falten dues jornades per acabar la competició. Tot i això, els de Sant Boi depenen d'ells mateixos per acabar la fase regular entre els dos primers –que donen accés directe a les semifinals–.

La Santboiana va fer els deures a mitges, aquesta setmana. Els de Lewis Williams jugaven contra el cuer, l'Alcobendas, i van aconseguir la victòria, però no la bonificació ofensiva, ja que tan sols van poder anotar tres assaigs (8-30). En canvi, sí que han obtingut aquest punt extra a la classificació els dos rivals que ara encapçalen la taula.

El líder, el Quesos Entrepinares, s'ha desfet aquest diumenge del Bizkaia Gernika (46-29). Mentre l'Ordizia –que ara és segon– ha superat La Vila a domicili (24-42). Tots dos conjunts han obtingut la bonificació ofensiva per anotar un mínim de quatre marques. Així, els de Valladolid passen a encapçalar la taula amb 62 punts; l'equip basc és el segon (60) i la Santboiana queda tercera (59).

Tanmateix, l'equip català que entrena Lewis Williams depèn d'ell mateix per classificar-se entre els dos primers de la fase regular. I és que Ordizia i Quesos s'enfronten entre ells a la penúltima jornada de la Lliga. Un resultat, sigui quin sigui, que beneficiarà els de Sant Boi si sumen la victòria a casa contra el Cajasol Ciencias. De fet, aquest hauria de ser un compromís assequible per la Santboiana, ja que els andalusos estan virtualment salvats.

stats