Rugbi
Esports 22/10/2011

La Santboiana derrota el Salvador i es consolida a la zona alta de la Divisió d'Honor (29-8)

Els homes de Lewis Williams es mantenen intractables al Baldiri Aleu i han sumat la 4a victòria consecutiva de la temporada i ha sumat una nova bonificació ofensiva

BarcelonaLa Santboiana ha sumat una nova victòria, la quarta consecutiva de la temporada, després de derrotar el Cetransa Salvador (29-8), en un enfrontament on els de Lewis Williams han sumat una nova bonificació ofensiva.

Tot i això, els dos conjunts han estat més de mitja hora en obrir el marcador. Ha estat el Salvador, al minut 33, qui s'ha avançat gràcies a un cop de càstig a la línia de 40. Una acció que ha estat resposta pels locals just abans del descans, gràcies a un assaig transformat, que deixava el marcador amb 7-3 al descans.

A la represa, la Santboiana ha sortit decidida a distanciar-se al marcador, i al primer minut ja ha aconseguit un assaig –no transformat–. I deu minuts després, gràcies a un cop de càstig, els locals han aconseguit un màxim avantatge inicial de 15-3.

El Salvador ha reaccionat i ha escurçat distàncies a 4 minuts pel final, gràcies a una marca (15-8). Però amb un equip visitant llançat a l'atac, els de Lewis Williams han pogut trobar espais i han aconseguit dues marques en els dos últims minuts, l'últim d'ells després d'una intercepció, que han deixat el marcador amb un definitiu 29-8.