Rugbi
Esports 05/11/2011

La Santboiana s'enfronta a l'Alcobendas amb l'objectiu de sumar la sisena victòria consecutiva

Els catalans lideren la Divisió d'Honor però tenen la baixa destacada de Ryan Le Roux, convocat amb la selecció espanyola

M. Molina
1 min
La Santboiana derrota el Getxo  a domicili i es manté líder (12-34)

BarcelonaLa Unió Esportiva Santboiana Seat rep aquest diumenge la visita del Sanitas Alcobendas, en el partit corresponent a la setena jornada de la Divisió d'Honor de rugbi. El conjunt català, invicte al Baldiri Aleu aquesta temporada, tan sols ha perdut un enfrontament al torneig de la regularitat –el primer–. I a partir d'aquí ha encadenat una ratxa de cinc victòries consecutives, que l'ha dut a liderar la classificació amb dos punts d'avantatge sobre el Quesos Entrepinares de Valladolid.

Aquest diumenge, els de Sant Boi tenen un nou repte contra l'Alcobendas. Un equip que la temporada passada va guanyar els dos partits que va disputar contra els catalans, però que aquest any es troba a la zona baixa de la taula, després d'haver sumat tan sols dos triomfs.

La Santboiana parteix com a favorita, per la bona ratxa i bona forma de l'equip, i també per jugar a casa. Però haurà de lluitar contra dos handicaps importants. D'una banda la capacitat ofensiva del rival –contra la Universitat de Vigo van anotar 7 assajos, a més de tenir una melé molt potent ben capitanejada pel seu número 9 Ati–. I de l'altra, la baixa de Ryan Le Roux, convocat amb el Seven d'Espanya. Tampoc no podrà jugar Palomo, que està malalt. El seu lloc l'ocuparà Mateu Argudo, del juvenil.

La convocatòria per aquest partit és: Balsalobre, Acevedo, Sagario, Massoni, Guerrero, Mateu Argudo, Oliver, Severino, Staat, Thompson, Palau, Marlet, Geldenhuys, Serrano, Garcia, Mantelli, Miniño, Stavrou, Piugbert, Llorens i Carrasco.

El partit d'aquet diumenge (12.30) comptarà amb la presència a les grades dels Castellers de Vilafranca, amb qui aquest dimarts la Santboiana va ajudar a fer pinya en els seus castells. A més, l'enfrontament serà retransmès en diferit per Televisió de Catalunya.

stats