Rugbi
Esports 02/10/2011

La Santboiana guanya a Vigo i suma un 'bonus' ofensiu (29-56)

L'equip que entrena Lewis Williams ha estat molt superior i s'ha avançat 0-17 a l'inici del partit. Els de Sant Boi han sumat la segona victòria consecutiva a la Lliga

Una imatge del partit Universitat de Vigo-Santboiana

VigoLa Santboiana ha aconseguit la segona victòria consecutiva a la Divisió d'Honor de Rugbi després d'imposar-se al camp de la Universitat de Vigo (29-56), en un enfrontament on els de Lewis Williams han estat molt superiors i han aconseguit el primer bonus ofensiu de la temporada. Els catalans han estat superiors des de l'inici, i han aconseguit un parcial de 0-17 als primers compassos del partit fins arribar al descans amb un contundent 10-34.

A la mitja hora de joc, la Santboiana ja havia aconseguit el bonus ofensiu –per haver fet quatre marques–, gràcies als assajos de Palau, Oliver, Richmond i Acebedo. L'equip que dirigeix Lewis Williams ha millorat en alguns aspectes del joc, com en la melé i touch, i ha completat la millor primera part d'aquesta curta temporada.

Amb aquest avantatge còmode, els jugadors catalans s'han relaxat una mica i ho han aprofitat els locals per avançar-se al marcador fins arribar a un perillós 29-37. La Universitat de Vigo, gràcies als errors defensius del seu rival, i empesa pel coratge de saber que no tenien res a perdre, també ha pogut aconseguir el bonus ofensiu.

Però als jugadors de la Santboiana no els han tremolat les cames i han reaccionat. L'equip de Vigo ha anat abaixant el ritme, mica en mica, i gràcies a les marques de Le Roux i Thompson el conjunt s'ha distanciat novament i ha afirmat la segona victòria del curs, la segona consecutiva i la primera fora de casa.