Rugbi
Esports 28/09/2014

La Santboiana guanya 'in extremis' i el Barça cau per un sol punt

Els de Sant Boi s'han imposat a Gernika amb un cop de càstig de Tapu al minut 80 (24bb-26) mentre que els blaugranes encadenen la tercera derrota amb bonificació defensiva contra el Chami (17b-18)

AlcanyísUna setmana més, cara i creu per als dos equips catalans de la Divisió d'Honor de rugbi. Mentre que la Santboiana s'ha imposat al camp del Gernika amb un cop de càstig al darrer minut (24bb-26), el Barça ha encaixat la tercera derrota consecutiva contra l'Hermi El Salvador (17b-18).

Bizkaia Gernika 24bb - Santboiana 26

El conjunt de Sant Boi ha pogut imposar-se a Gernika malgrat les múltiples dificultats amb què s'ha trobat. Tot i avançar.se a la primera meitat i agafar deu punts de renda, els degans del rugbi al nostre país han vist com el conjunt basc s'acostava perillosament al marcador abans del descans, i com es posava per davant a falta de pocs minuts per al xiulet final.

Tres targetes grogues han condicionat de valent la Santboiana i han afavorit la remuntada del Bizkaia Gernika, que ha tingut el partit a les seves mans. Al final, la sort s'ha aliat del costat català, que mai no ha abaixat els braços i ha aconseguit el triomf amb un cop de càstig transformat per Tapu amb el temps exhaurit. Malgrat això, els locals han aconseguit dos punts de bonificació (per haver fet quatre assajos i per perdre de menys de set).

Barça 17b - 18 Hermi el Salvador

A la tercera tampoc ha estat la vençuda. El Barça haurà d'esperar uns dies més per poder festejar la primera victòria de la temporada. Aquest cop, contra el Chami, els blaugranes han tornat a quedar-se a les portes però no han pogut superar l'equip de Valladolid.

El Salvador ha agafat avantatge a la primera meitat i els blaugranes han anat a remolc del marcador durant tot el partit. A falta de deu minuts, un assaig local permetia al Barça somiar (17-18), però ja no han pogut anotar cap altre punt. Tot i això, s'han endut una bonificació defensiva. Malgrat no haver aconseguit cap victòria, tenen quatre punts en bonificacions.