Rugbi
Esports 07/01/2012

La Santboiana es juga el lideratge al camp de l'Ordizia

Els homes de Lewis Williams tornen a la competició després de les vacances de Nadal encapçalant la Divisió d'Honor amb tres punts d'avantatge respecte l'equip basc

Martí Molina
1 min
Isaac Thompson, xutador de la Santboiana

BarcelonaDesprés d'una llarga aturada pels compromisos de Copa i les vacances nadalenques, aquest cap de setmana torna la Divisió d'Honor de rugbi, i ho fa amb un partit de gran interès: el que enfronta el primer contra el segon classificat.

La UE Santboiana SEAT, actual líder de la competició, visita el camp de l'Ampo Ordizia, segon amb tres punts menys. Tots dos conjunts s'han erigit com els que estan amb millor forma en aquesta temporada, i tenen el mateix coeficient de victòries (8) i derrotes (2) després dels deu primers partits de competició. Tanmateix, els de Sant Boi lideren el campionat gràcies a les bonificacions –principalment ofensives–. De fet, la Santboiana SEAT és l'equip que més punts ha anotat aquest curs (338).

De cara a aquest enfrontament, Lewis Williams ha estat treballant en les seves formacions fixes (melé i touch), dos dels punts forts i fonamentals per fer arribar pilotes netes als seus eficaços tres quarts. Per la seva banda, l'equip basc té un joc similar amb davanters grans i forts tres quarts ràpids i amb experiència.

A la convocatòria, hi haurà dos debutants, el pilar georgià Chichua i el segona línia Toby Carroll, acabat d'arribar d'Anglaterra. Com a baixes estan Palomo per lesió i Mantelli.

Convocatòria UE Santboiana SEAT: Balsalobre, Sagario, Chichua, Miniño, Acevedo, Lyons, Masoni, Carroll, Gerrero, Oliver, Severino, Stavrou, Piugbert, Staat, Richmond, Thompson, Marlet, Geldenhuys, Serrano, Le Roux, Palau i Llorens.

stats