Rugbi
Esports 14/10/2011

La Santboiana repta la imbatibilitat del Gernika Taldea

El conjunt barceloní rebrà l'únic equip que encara no ha perdut a la Divisió d'Honor i un dels principals candidats al títol, el Gernika Taldea

Ara
1 min
Una imatge del partit Universitat de Vigo-Santboiana

BarcelonaAquest diumenge (12 h) al Baldiri Aleu de Sant Boi, la Santboiana, capitanejada per en Pol Massoni, s'enfrontarà al Gernika Taldea, un dels principals candidats al títol de lliga i l'únic equip que encara no ha perdut a la lliga aquesta temporada. El partit arriba després de l'aturada a la lliga per la concentració de la selecció espanyola de rugbi, a la qual la Santboiana va aportar dos jugadors (Craig Lyons i Ryan Leroux).

La Santboiana arriba amb la moral alta després de les dues victòries consecutives, i amb la seva plantilla en bones condicions, exceptuant la baixa d'Omar Miniño per una inflamació del turmell que el va deixar fora del partit contra el Vigo. Tot i això, encara no s'ha confirmat la convocatòria dels jugadors que disputaran el partit.

L'equip basc té un joc molt sòlid en fases de conquesta (mele i touche) i té en els seus davanters la millor arma d'atac. També s'han reforçat bé per aquesta temporada, sent un dels equips que més s'ha mogut en el mercat de fitxatges.

stats