Rugbi

La 'baby Santboiana' torna a escena contra l'Ordizia

Després d'una setmana d'inactivitat, l'equip català reprèn la competició al Baldiri Aleu amb els jugadors que han estat internacionals

Quinze dies després, la UE Santboiana torna a la competició. L'equip que entrena Lewis Williams rep l'Ordizia al Baldiri Aleu (12 h), en un enfrontament en què els catalans ja han recuperat els jugadors convocats amb la selecció sub19, que aquesta darrera setmana han pogut entrenar amb normalitat amb l'equip.

"L'Ordizia té jugadors amb experiència, forts, i amb qualitat individual. Nosaltres tenim el reforç dels jugadors que han tornar de la selecció sub19, Marcos, Josep, Ruben i Fede. Haurem de fer bons placatges i sobretot mantenir una bona posició en les jugades de contacte. Serà un gran partit", ha vaticinat l'entrenador de la Santboiana abans de l'enfrontament.

L'equip arriba a la cita a la zona baixa de la classificació, amb tan sols dues victòries en sis partits. Això sí, amb un partit menys, el que va ajornar la setmana passada contra l'Atlètic de Madrid –a diferència de l'Universidad de Vigo i el Quesos Entrepinares, els matalassers sí que van acceptar aplaçar la cita per les nombroses baixes internacionals dels catalans, i que també patia l'equip de Madrid.

Els catalans mantenen un ritme de bon joc i possessió de l'oval, però als jugadors, la majoria joves i encara en procés de formació, els falta ser més sòlids en defensa i resolutius en els darrers metres de joc. Punts que treballa i intenta reforçar l'entrenador Lewis Williams en els entrenaments intersetmanals.

8a jornada
Hernani - Atlètic de Madrid
Cisneros - Cajasol
Quesos Entrepinares - Bizkaia Gernika
Getxo - El Salvador
U. Vigo - Bathco Rugby
Santboiana
- AMPO Ordizia

Més continguts de