Lliga Francesa
Esports 27/01/2011

La USAP perd un partit en què anava guanyant 0-21

Després del gran triomf sobre els Scarlets a la Heineken Cup, els nord-catalans han estat derrotats al camp del Biarritz basc en un partit de la Lliga francesa

Redacció
1 min

BiarritzLa USAP ha tornat a la terra d'una forma dolorosa. Després del gran triomf sobre els Scarlets a la Heineken Cup, els nord-catalans han estat derrotats al camp del Biarritz basc en un partit de la Lliga francesa. Enguany, la USAP brilla a Europa però pateix a la lliga, com ho demostra aquesta derrota, ja que la USAP guanyava 0-21. I finalment ha perdut 23-21.

El partit ha estat realment dur i la USAP, liderada pel perpinyanenc Porical, ha aprofitat l'expulsió del local Marconnet per avançar-se ràpidament, arribant fins al 0-21 que semblava deixar les coses sentenciades. La gran estrella local, Yachvili, s'ha encarregat de liderar la remuntada basca. L'internacional francès no ha perdonat a una USAP que en part pel cansament i en part per perdre els nervis, s'ha vist superada físicament.

Amb aquesta derrota, la USAP queda en la desena posició. El Biarritz, quart, no gaire lluny del líder, els occitans del Tolosa.

Anotacions Pour Biarritz : 2 assajos de Guyot (33’) i de Lakafia (56’), 2 transformacions de Yachvili (34’, 56’), 3 xuts a pals de Yachvili (40’, 63’, 77’).

Targetes grogues : Marconnet (13’)

Anotacions USAP: 3 assajos de Porical (14’), de Mermoz (19’) i de Michel (23‘), 3 transformacions de Porical (14’, 20’,24’).

Targetes grogues: Chouly (31’), Marty (62’)

Biarritz : Haylett Petit - Ngwenya, Bosch, Tranier (Mignardi, 60’), Balshaw - (o) Peyrelongue, (m) Yachvili – Harinordoquy (cap), Lakafia, Guyot (Lauret, 46’) – Taele, Thion (Lund, 61’) – Marconnet, Terrain (August, 41’) i Coetzee.

USAP : Porical – Sid (Michel, 21’), Marty, Mermoz, Candelon - (o) Edmonds (Grandclaude, 73’), (m) Cazenave (Boulogne, 58’) – Tonita (Tuuilagi, 63’), Chouly, Le Corvec – Tchalé Watchou, Alvarez Kairelis (Vilacéca, 49’) – Mas (cap), Tincu (Guirado, 49’) i Pulu (Tincu, 57’).

stats