Rugbi
Esports 05/12/2010

La USAP cau derrotada al camp del Castres (23-13)

Redacció
1 min
Jérôme Porical, xutador de la USAP

PerpinyàNova derrota de la USAP. Els "arlequins" van firmar un primer temps molt dolent al camp del Castres (17-3) i malgrat certa reacció en els darrers minuts va tornar cap a Perpinyà amb una nova derrota que deixa l'equip en la desena posició.

Després d'una setmana atípica pels partits internacionals, la USAP recuperava els seus jugadors que havien estat amb les seves seleccions: Olivier Olibeau, Rimas Alvarez-Kairélis, Grégory Le Corvec, Henry Tuilagui, Kevin Boulogne, Farid Sid, Charles Geli i Maxime Mermoz. Però la USAP va mostrar de nou la seva pitjor imatge a l'estadi Pierre Antoine. Audrin, amb dos assaigs, va mortificar la defensa catalana, que no va poder evitar la derrota final (23-13).

Les anotacions de la USAP han estat obra de Marty (un assaig) i el xutador Porical, amb una transformació i dues penalitzacions.

La USAP ha jugat amb: Porical, Planté, Marty, Grandclaude (Michel, 32'), Candelon; Edmonds, Boulogne (Mélé, 49'); Tonita, Tuilagi (Chouly, 49'), Le Corvec (Guiy, 65'); Olibeau (Alvarez-Kairélis, 69'), Tchale-Watchou, Mas (Bourrus, 71'), Guirado (Geli, 65') i Schuster (Freshwater, 65').

stats