Rugbi
Esports 24/08/2014

La USAP s'estrena amb victòria a la Segona Divisió (22-9)

Els nord-catalans han derrotat el Colomièrs en el debut a la divisió del plata del rugbi francès

BarcelonaLa USAP ha derrotat el Colomièrs en el debut dels de Perpinyà a la divisió de plata del rugbi francès (22-9). L'equip nord-català, que la temporada passada va perdre la categoria per primer cop, ha començat el curs amb l'objectiu únic de retornar a la màxima categoria (Top-14).

El conjunt sang i or ha aconseguit la victòria final, tot i que no ha estat fins a la segona part que s'ha distanciat al marcador i ha sentenciat el partit. Un assaig de Chateau i un cop de càstig de Bousquet han permès que la USAP marxés al descans guanyant (10-6). A la represa, quatre cops més de Bousquet han situat el 22-9 definitiu.

La USAP jugarà la setmana vinent, també a casa, contra el Massy (diumenge 31, 15 h).