Rugbi
Esports 26/11/2011

El campió i l'aspirant es veuen les cares al Baldiri Aleu

La UE Santboiana, que lidera en solitari la Divisió d'Honor de Rugbi, recupera els davanters Lyons i Acevedo per la visita de La Vila, actual campió de la competició

Martí Molina
1 min
La Santboiana ha superat l'Alcobendas.

BarcelonaEl campió de la Divisió d'Honor de Rugbi i l'aspirant més ben posicionat –a hores d'ara– per fer-se amb la corona, es veuen les cares aquest diumenge al Baldiri Aleu. La UE Santboiana Seat, l'equip que domina amb mà de ferro el torneig de la regularitat, rep la visita de La Vila, l'actual campió. Tots dos es trobaran aquest diumenge (12.00) en un partit que ha de servir als locals per reafirmar-se com un conjunt sòlid després de set triomfs consecutius.

Els de Sant Boi afronten el partit amb la comoditat de poder mirar el seu rival pel retrovisor. Però a la vegada, amb l'exigència de saber que han d'aconseguir un bon resultat perquè aquest estat de forma excels, tant a nivell físic però sobretot psicològic, es pugui mantenir. Un enfrontament on l'entrenador Lewis Williams podrà recuperar els davanters Lyons i Acevedo; mentre és baixa per lesió Palomo.

Al davant, el conjunt de La Villa, que es troba al mig de la classificació, i que afronta el partit amb el handicap de no haver gaudit de descans, ja que els vigents campions de la Divisió d'Honor estan disputant també l'Amlin Challenge Cup.

Un partit amb homenatge inclòs

El conjunt de Sanb Boi ha preparat un homenatge per als campions de l'equip que va guanyar les cinc Copes d'Espanya consecutives, entre les temporades 1957-58 i 1961-62. Un record per als jugadors que van aconseguir aquesta gesta –única en el rugbi espanyol– cinquanta anys després. L'acte es farà abans de l'inici del partit.

stats