RUGBI
Esports 08/04/2011

Cinc lectors de l'ARA, premiats amb entrades dobles per veure la USAP al Lluís Companys

El diari ha sortejat les localitats entre les gairebé 400 persones que han participat en la porra. Llegiu aquí els noms dels afortunats

Redacció
2 min
Nicolàs Mas amb un representant de la colla Violetes del Bosc.

BarcelonaEl compte enrere de la festa del rugbi català ja ha començat. A partir de dos quarts de cinc a la tarda d'aquest dissabte la USAP de Perpinyà disputarà els quarts de final de la Copa d'Europa contra el Toló en un partit clau per a una semifinal europea que podria ser la segona de la seva història.

Les entrades, a la seu del diari, amb el DNI

L'ARA ha sortejat 5 entrades dobles per assistir a aquesta festa del rugbi català a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Un total de 396 lectors han participat en la porra entre ahir al vespre i aquest matí.

Els premiats –als quals també se'ls ha avisat personalment per correu electrònic– són: Francesc Xavier Pérez Rica, Borja Costa Sagué, Maria Luisa Vaamonde Rodriguez, Alec Roche i Manel Ros Calsina. Poden passar a recollir les entrades per la seu del diari ARA aquest divendres, fins a la mitjanit, i aquest dissabte a partir de les deu del matí. Les trobaran a recepció al seu nom, i hauran de presentar el seu DNI per poder-les recollir. L'adreça és: carrer Diputació, 119, planta baixa.

Primer entrenament

La USAP de Perpinyà va visitar aquest dijous l'Estadi Lluís Companys per fer el primer entrenament amb el cap posat ja en l'enfrontament.

Aquest dissabte, des de les 11 del matí hi haurà activitats als voltants de l’Estadi Lluís Companys, a l’Anella Olímpica, per viure plenament aquesta Festa de la Catalanitat. Les activitats seran totalment gratuïtes i amb accés per a tots els públics.

S'espera que uns 32.000 aficionats viatgin aquest dissabte des de la Catalunya Nord per assistir al partit de dissabte a l'Olímpic, que s'omplirà amb més de 55.000 espectadors per un dels partits més importants de la temporada.

Els arlequins de la Catalunya Nord s’enfronten al Toló, equip francès, en un partit estel·lar que s’emmarca en l’acord de col·laboració entre el FC Barcelona i la USAP.

Tres representants de la colla Violetes del Bosc, campiona de la Territorial de Barcelona de la sardana esportiva, s'han apropat a l'Estadi Lluís Companys per donar la benvinguda a la ciutat als jugadors de la USAP. p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats