HEINEKEN CUP
Esports 11/12/2010

La USAP recupera el seu millor rugbi i derrota el Leicester (24-19)

Important victòria del USAP de Perpinyà en la Heineken Cup. Els catalans han derrotat en un partit dur els anglesos del Leicester.

Toni Padilla
1 min
USAP-Leicester, de la Heineken Cup

BarcelonaSi en el campionat francès la USAP no viu bons dies, a la Copa d'Europa la cosa és ben diferent. La victòria sobre el Leicester deixa la USAP com a segon classificat del grup 5, per darrer només dels Scarlets, però per davant dels Leicester. El darrer classificat és el Treviso italià.

El partit ha estat marcat per la duresa i fins i tot per algun acte d'indisciplina. Adrien Planté i el perpinyanès Jerome Porical han liderat l'equip local, amb Porical convertint 19 dels punts que han derrotat els "tigers". La part negativa ha estat que un cop de càstig de Fllod en els darrers minuts ha evitat que la USAP sumés el punt extra de bonus defensiu, fet que evita empatar amb els Scarlets de Llanelli en el liderat del grup.

La USAP doncs, manté la bona ratxa com a local en competicions internacionals, amb 19 triomfs en els darrers 20 partits. Només el Munster hi ha guanyat, a l'Aimé-Giralt, la darrera temporada.

En la propera jornada, la USAP viatjarà fins a Leicester per jugar la tornada a l'estadi de Welford Road. Els altres dos partits són aquell com a local davant dels gal·lesos Scarlets, i com a visitant a Treviso davant del Benetton italià.

Per la USAP han jugat: Porical, Plante, Marty, Candelon (Sid, 71'), Laharrague (Cazenave, 67'), Mele, Chouly (Tuilagi, 61'), Tonita (Pérez, 61'), Guiry (Guirado, 40'), Tchale Watchou, Olibeau (Britz, 61'), Mas (Pulu, 71'), Tingu (Guirado, 61') i Freshwater.

Els punts locals han estat en dos assaigs (Plante i Porical), en una transformació de Porical i quatre xuts a pals del mateix Porical, la gran figura del partit.

stats