Rugbi
Esports 30/01/2011

La Santboiana perd a Valladolid (31-6) i es complica la permanència

Els catalans s'han avançat en el marcador als primers minuts (0-6), però ja no han tornat a puntuar en la resta del matx, que ha dominat clarament el VRAC

Marina Sancho
1 min

BarcelonaLa UE Santboiana ha perdut la primera de les 3 finals abans d'acabar la Lliga Renfe de rugbi. L'equip català ha caigut per un contundent 31-6 al camp del VRAC Quesos Entrepinares i això podria comportar-li problemes d'última hora de cara a aconseguir la permanència.

Tot i la derrota, la UE Santboiana ha començat bé el partit al camp del Vrac Quesos Entrepinares de Valladolid, marcant dos cops de càstig consecutius que l'han avançat en el marcador 0-6. Aquests, però, han estat els únics punts del conjunt català.

Al minut 34, el VRAC Quesos Entrepinares s'ha avançat 7-6 i ha anat ampliant el seu avantatge en el marcador. Al minut 58, Grifitth ha sumat 2 punts més amb una transformació (17-6) i al minut 67, Llanos ha transformat un assaig, posant el 24-6. Al minut 72, el VRAC ha marcat un altre assaig, posant el 31-6 definitiu.

Amb aquest resultat, la UE Santboiana és vuitena, amb 29 punts, a cinc del novè, el Sanitas Alcobendas, que marca el descens, a falta de només de dues jornades per acabar la Lliga Renfe de rugbi.

stats